برنامه نویسی زبان پایتون
آموزش رایگان پایتون python
از نسخه ۳٫۴ پایتون به بعد، ابزار pip معمولا همراه با نصب پایتون بر روی سیستم نصب میشود. اما بههرحال، برای بررسی اینکه آیا pip بر روی سیستم نصب شده است یا نه و این مسئله که کدام نسخه از pip در کامپیوتر نصب شده میتوانیم از کد زیر استفاده کنیم. اگر ترجیح میدهید با راهنمایی مستقیم یاد بگیرید، شرکت در کلاسهای حضوری یا کارگاههای آموزشی میتواند انتخاب مناسبی باشد. یکی از شایعترین دلایلی که بعد از نصب پایتون نمیتوانید از آن استفاده کنید، تنظیم نشدن متغیر PATH است. PATH مشخص میکند که سیستمعامل چگونه برنامههای نصبشده را پیدا و اجرا کند.
سلام حسن جان ...بله با پایتون میشه نرم افزار تحت دسکتاپ هم نوشت ... امروزه کمتر کسی پیدا میشود که نداند اینستاگرام بزرگترین سرویس اشتراک عکس و ویدئو در دنیا است. کاربران این شبکه اجتماعی در حال حاضر به بیشتر از یک میلیارد نفر رسیدهاند. زمانی که اینستاگرام با این تعداد کاربر دست روی چیزی میگذارد، احتمالا آن چیز ارزش امتحان کردن دارد. در حال حاضر اینستاگرام بزرگترین سیستمی است که تحت یکی از فریم ورکهای پایتون به نام Django پیادهسازی شده و برای بک اند خود از پایتون استفاده میکند.
همین مسائل پیش زمینه ای برای متحول کردن دنیای نرم افزار و به وجود آمدن زبانی به نام پایتون شد. سلام چه جوری میتوان در پایتون نتیجه یک دستور شبکه رو به فایل انتقال داد. سلام وقت شما بخیر ...پیشنهاد میکنم به جای پایتون سراغ کاتلین برید ... چون بعضی از مشکلات جاوا رو حل کرده و تا حدی پیچیدگیهای جاوا رو نداره ... درمورد پایتون گاهی دغدغهی مقیاسپذیری نیز مطرح میشود؛ هرچند میتوان با پیادهسازیهای جایگزین پایتون نظیر پایپای (PyPy) این مشکل را تاحدودی برطرف کرد.
شما باید با مفاهیم اولیه مانند متغیرها، نوع دادهها و عملگرها آشنا شوید. پاسخ به این سوالات به شما کمک میکند که مسیر یادگیری خود را ساختار دهید، که برای مراحل بعدی اهمیت زیادی دارد. این قابلیت به برنامه نویسان اجازه می دهد تا از کدهای خود که در سایر زبان ها مثل سی پلاس پلاس، سی شارپ و ... این سرویس در سمت سرور از ابزارهای مختلفی استفاده کرده که به ادعای یکی از مهندسین اسپاتیفای، سهم پایتون در توسعه این سرویسها 80% بوده است. همانطور که میبینید یکی از محبوبترین برنامههای ساخته شده با پایتون اسپاتیفای است. فرانتاند شامل طراحی و پیادهسازی رابطهای کاربری، تجربه کاربری (UX/UI) و عناصر بصری است که کاربران به طور مستقیم با آنها تعامل دارند.
اگر محتوای این صفحه برای شما مفید واقع شده با روشهای مختلفی از سراسر دنیا میتوانید در تکمیل و تداوم فعالیت این سایت به گروه کوچک ما کمک کنید و در اجر معنوی آن نیز سهیم شوید. همچنین با خدمات متفاوت نسبت به سایر آکادمی ها جزو منحصر به فرد ترین آکادمی برنامه نویسی در ایران و جهان می باشیم. اما اگر پیغام خطایی دریافت کنید یا نسخهای نمایش داده نشود، به این معناست که باید پایتون را نصب کنید. اگه با تایپ دستور بالا پیامی مثل “Python is not recognized” دریافت کردی، یعنی پایتون روی سیستمت نصب نیست یا مسیر (PATH) اون درست تنظیم نشده. دستورات کنترل جریان مانند if، for و while به برنامه شما این امکان را میدهند که تصمیمگیری کند و کارها را تکرار کند.
این برنامه قدرتمند و رایگان است و میتوانید از آن برای نصب و اجرای برنامههای مختلف از جمله پایتون استفاده کنید. پایتون ابزارهایی برای مدیریت خطاها و استثناها در کد شما ارائه میدهد. درک نحوه استفاده از بلوکهای try/except و raise استثناها برای نوشتن برنامههای پایتون مقاوم بسیار مهم است. ما راهنمایی اختصاصی برای مدیریت استثناها و خطاها در پایتون داریم که میتواند به شما در اشکالزدایی کدتان کمک کند. با نوشتن یک برنامه ساده پایتون مانند اسکریپت کلاسیک "Hello, World!" شروع کنید.
همچنین، وبسایت رسمی پایتون، python.org، با ارائه مستندات کامل و آموزشهای مفید، به یکی از منابع اصلی برای یادگیری این زبان تبدیل شده است. البته که بسیاری از این پروژههایی که تا اینجا به آن اشاره شد، بدون جمعآوری داده ممکن نیست. به کمک پایتون و کتابخانهها و فریمورکهایی مانند Selenium، ScraPy و BeautifulSoup میتوانید به آسانی اطلاعات را از وبسایتهای مختلف استخراج کنید. علاوه بر این، پایتون بهراحتی با APIهای موجود سازگار میشود و کمک میکند تا دادههای ساختاریافته را به سرعت و بهطور مؤثر از وبسایتها بیرون بکشید. با استفاده از پایتون میتوانید بهجای بوکمارک کردن وبسایتهای مورد علاقه و دردسر انتقال آنها از مرورگری به مرورگر دیگر، فهرستی از آنها را در خط فرمان پایتون ذخیره کنید. این کتابخانه در توسعهی بک اند اپلیکیشنهای مبتنی بر پایتون به کار میرود.
دورههای آموزشی آنلاین یکی از سریعترین و مؤثرترین روشها برای یادگیری پایتون هستند. دورههای رایگان خارجی و داخلی که از مقدماتی تا پیشرفته را پوشش میدهد، نقطه شروع عالی برای تازهکارها است. این دورهها به صورت پروژهمحور طراحی شده و تمامی مباحث ضروری پایتون را به شکلی کاملاً رایگان آموزش میدهد. به همین دلیل، افراد تازهکار میتوانند به راحتی پایتون را یاد بگیرند و از آن در پروژههای خود استفاده کنند. پایتون با استفاده از سینتکسی ساده و کلیدواژههای انگلیسی طراحی شده است.
Swift زبان برنامهنویسی اصلی اپل برای توسعه اپلیکیشنهای iOS و macOS است. این زبان به دلیل سادگی و سرعت بالا، به سرعت مورد توجه توسعهدهندگان قرار گرفته است. Swift به شما امکان میدهد اپلیکیشنهای کاربرپسند و پرسرعتی برای دستگاههای اپل ایجاد کنید. این زبان با ابزارهایی مانند Xcode ترکیب میشود تا فرآیند توسعه آسانتر و کارآمدتر شود. اگر هدف شما ورود به دنیای اپلیکیشنهای موبایل برای iPhone و iPad است، Swift بهترین انتخاب خواهد بود.
یک سیستم برنامهنویسی بصری اولیه، حداکثر، پس از طراحی سینت سایزر آنالوگ مدل شد و از 1980s برای توسعه نرمافزار عملکرد موسیقی در زمان واقعی استفاده میشود. نمونه اولیه دیگر Prograph بود، یک سیستم مبتنی بر dataflow که در ابتدا برای Macintosh توسعه یافته بود. محیط برنامهنویسی گرافیکی «انگور» برای برنامهریزی کیتهای ربات qfix استفاده میشود. سیستمهای اولیه قادر به پشتیبانی از آنها نبودند، زیرا برنامهها با استفاده از نمودارهای پخش شده، ورود به برنامهها با کارتهای سوراخ دار (یا نوار کاغذی و غیره) پیش از ارسال آنها به کامپایلر ساخته میشدند. مبتنی بر دستور، و بنابراین به نظر نمیرسد بسیار شبیه به IDEهای گرافیکی مبتنی بر منو پس از ظهور رابط کاربری گرافیکی.
Django به ویژه برای پروژههایی با حجم بالا که نیاز به مقیاسپذیری و قابلیت اطمینان دارند، ایدهآل است. برنامهنویسی یکی از مهمترین مهارتهای قرن بیست و یک محسوب میشود که به افراد امکان حل مسائل پیچیده و ایجاد برنامههای کاربردی را میدهد. این مهارت، نهتنها در صنعت فناوری اطلاعات بلکه در حوزههای مختلفی مانند علم داده، هوش مصنوعی و توسعه نرمافزار کاربرد دارد. برای اینکه واقعاً مهارتهای پایتون خود را آزمایش کرده و به نمایش بگذارید، شرکت در مسابقات و چالشهای برنامهنویسی پایتون ضروری هستند. این رویدادها فرصتی عالی برای به چالش کشیدن خود، همکاری با دیگران و به دست آوردن تجربه ارزشمند در یک محیط رقابتی ارائه میدهد. با شرکت در چنین فعالیتهایی در حین کار بر روی پروژههای پایتون، میتوانید از سایر شرکتکنندگان یاد بگیرید و بینش جدیدی در مورد رویکردهای حل مسئله به دست آورید.
حتی میتوانید به کمک پایتون، فایروال یا سیستم آبیاری خود را راه اندازی کنید. به کمک پایتون میتوان باتهایی ساخت تا انجام حجم زیادی از فعالیتهای آنلاین شما را در شبکههای اجتماعی به عهده بگیرد. کتابخانههای پایتون نظیر NumPy و Scikit-Learn مجموعهی بزرگی از ابزارهای متنوع در اختیار کاربر قرار میدهند تا پلتفرمی برای پیشنهاد محصول، مثلا در فروشگاههای آنلاین، ایجاد کنند. TensorFlow کتابخانهای متنباز و مناسب پروژههای مربوط به شبکههای عصبی، گرافهای محاسباتی و اپلیکیشنهای متمرکز بر یادگیری ماشین است. این کتابخانه را گوگل با همکاری تیم تحقیقاتی هوش مصنوعی یادگیری عمیق Brain Team ساخته است؛ بههمیندلیل این کتابخانه تقریبا در تمام اپلیکیشنهای گوگل برای یادگیری ماشین حضور دارد. فیسبوک از زبان PHP، شرکت اورَکل از زبان جاوا و مایکروسافت از زبان ویژوال بیسیک و سیشارپ حمایت میکنند.
این ویژگی باعث میشود که اگر به زبان انگلیسی آشنا باشید، درک و یادگیری مفاهیم پایتون برایتان بسیار راحت باشد. یادگیری پایتون مقرونبهصرفه است زیرا زبانی منبع باز محسوب میشود که بهصورت رایگان در دسترس است. بسیاری از منابع آموزشی نیز بهصورت رایگان بهصورت آنلاین در دسترس هستند. برخی از کتابها یا دورههای تخصصی ممکن است نیاز به سرمایهگذاری داشته باشند، اما اصول اولیه را میتوان بهصورت رایگان یاد گرفت. بوت کمپهای پایتون برنامههای فشردهای هستند که افراد را برای تبدیل شدن به توسعهدهندگان پایتون آموزش میدهند. آنها میتوانند برای کسانی که به دنبال تغییر شغل هستند یا به دنبال تبدیل شدن به یک توسعهدهنده نرمافزار هستند ایده آل باشند.
و اپل از پایتون برای توسعه محصولات خود مانند iOS، macOS و SwiftUI استفاده میکند. یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) به یک برنامه نرم افزاری گفته میشود که به برنامه نویسان کامپیوتری با تواناییهای گسترده ارائه میدهد. IDEها اغلب از یک ویرایشگر کد، ابزارهای اتوماسیون ساخت و یک دیباگر تشکیل شده اند. پایتون یک پلتفرم عالی برای افرادی است که میخواهند وارد برنامه نویسی شوند. یادگیری، درک و کدنویسی این زبان برنامه نویسی آسان است زیرا شامل موارد فنی پیچیده در برنامه نویسی نمیشود. در حقیقت پایتون یک زبان پرمخاطب است زیرا خواندن پایتون بسیار شبیه به خواندن انگلیسی است.
کدی پایتونیک است که از اصطلاحات پایتون به خوبی استفاده کرده باشد به طوری که شیوایی در زبان را نشان دهد و مطابق فلسفهٔ مینیمالیستی و خوانایی بالا در پایتون باشد. در مقابل کد آنپایتونیک[s] کدی است که فهم آن مشکل است یا مثل رونویسیای از زبان دیگری باشد. در سال 1995 Computerwoche اظهار داشت که استفاده یک IDE توسط توسعه دهندگان به خوبی مورد استقبال قرار نگرفته است زیرا این امر در خلاقیت آنها حکمر خواهد زد. بعض از اوقات نیاز است که از پکیجهایی با نسخههای قدیمی استفاده کنیم. استفاده از نسخههای قبلی PIP در پایتون به روش بسیار سادهای انجام میشود.
زبان پایتون، به خاطر انعطافپذیری و چندکاره بودن، یکی از محبوبترین و رایجترین زبانهای برنامه نویسی است. البته برای یادگیری هر مهارتی - مثل برنامه نویسی با زبان پایتون - تنوع گستردهای از منابع آموزشی در دسترس است. بنابراین، فرا گرفتن مهارت برنامه نویسی پایتون یکی از بهترین انتخابها برای رسیدن به شغلهای برنامه نویسی مانند طراح وب، دانشمند داده، توسعهدهنده نرمافزارهای دسکتاپ و غیره است. زیرا استفاده از فیلمهای آموزشی نسبت به سایر منابع، مخصوصا در بحث برنامه نویسی و دیگر علوم کامپیوتری از فایدههای بیشتری برخوردار است. نظرسنجیهای انجام شده در سایت استک اورفلو (StackOverflow) نشان میدهد که در سالهای اخیر پایتون به عنوان یکی از سه زبان برنامهنویسی محبوب و سریعالرشد توسعهدهندگان انتخاب شده است.
برای استفاده از این ابزارها، کافیست یکی از آنها را از App Store دانلود و نصب کنید. سپس میتوانید کدنویسی با پایتون را روی آیفون یا آیپد خود شروع کنید. اگر به شروع مسیر یادگیری پایتون علاقهمندید، در نظر داشتن این نکات به شما کمک میکند تا پیشرفت بیشتری داشته باشید و تمرکز خود را حفظ کنید. یکی از موثرترین روشها برای یادگیری پایتون، استفاده عملی از آن است. شما میخواهید زمان کمتری را صرف یادگیری نحو کنید و هرچه زودتر شروع به کار بر روی پروژهها کنید.
از آنجایی که زبان برنامه نویسی پایتون در زمینههای مختلفی به توسعه اپلیکیشنها کمک میکند فرصتهای شغلی بسیار زیادی برای آن وجود دارد. از جمله اصلیترین کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون است که در شرکتها و استارتاپهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. کمتر کسی پیدا میشود که در دنیای برنامهنویسی امروز با زبان برنامهنویسی پایتون آشنا نباشد و یا حداقل نام آن را نشنیده باشد. پایتون را میتوان یکی از آسانترین و در عین حال قدرتمندترین زبانهای برنامهنویسی دنیا دانست. جدای از آنکه پایتون چه استفادههایی دارد، افرادی که قصد یادگیری برنامهنویسی دارند بهتر است که در ابتدای کارشان با پایتون آشنا شوند، این کار بدلیل سرعت بالای پایتون در امر یادگیری است. پایتون به ما کمک میکند تا بتوانیم در مدت زمان بسیار کوتاهی از ویژگیهای مختلف آن استفاده کنیم.
این زبان برنامه نویسی تمرکز زیادی روی خوانایی کدها دارد، به طوری که هر کسی میتواند به راحتی کدهای این زبان را بخواند و با آن ارتباط برقرار کند. همانطور که اشاره شد، پایتون از انواع روشهای برنامه نویسی مثل پروسهای، تابعی و البته شیء گرایی پشتیبانی میکند. همین مورد باعث شده که در پروژههای بزرگ و حساس روی پایتون حساب باز کنند. در این انجمنها، شما میتوانید با توسعهدهندگان با تجربه ارتباط برقرار کنید و از تجربیات و مشاورههای آنها بهرهمند شوید. یادگیری پایتون به کمک این منابع، نه تنها به شما امکان میدهد که مهارتهای برنامهنویسی خود را تقویت کنید، بلکه به شما در ساخت پروژههای واقعی و حل چالشهای برنامهنویسی کمک خواهد کرد.
شرکتهایی مانند اوبر از شبکههای عصبی برای برقراری ارتباط بین مسافران و رانندگان و حتی بهبود کیفیت پیشنهاد غذا و رستوران استفاده میکنند. بهگفتهی اوبر، کتابخانهی مخصوص یادگیری عمیق Pytorch، پای ثابت توسعهی الگوریتمهای این شرکت است. فریمورکهای وب پایتون نظیر جنگو و فلسک برای ساخت وبسایتهای داینامیک با قابلیتهای بسیار به شما کمک زیادی خواهند کرد. Pelican که به زبان پایتون نوشته شده مخصوص ساخت وبسایتهای استاتیک است و برای ساخت رزومهای تمیز و در عین حال تعاملی، گزینهی بسیار خوبی است. در Pelican میتوانید به کدهای پایتون دسترسی پیدا کنید و تا جایی که میخواهید آنها را به سلیقهی خود تغییر دهید. این فریمورک بهطور پیشفرض شامل تمام ویژگیهای ضروری میشود، اما ویژگی اصلی آن تأکید بر اصل «پرهیز از کار تکراری» است.
یک سال بعد یعنی در سال 1991، مفاهیم مهمی مثل Class ،List و String در پایتون پشتیبانی شد. همچنین از مهمترین ویژگی هایی که در این سال به این زبان اضافه شد، میتوان به پشتیبانی از Lambda ،map و Filter اشاره کرد. همه این موارد دست به دست هم داده بودند تا برنامه نویسی تابعی ( Functional Programing ) در پایتون راحتتر انجام شود. برای مثال، نمایش عبارت “Hello World” در بسیاری از زبانهای برنامهنویسی پیچیده است، اما در پایتون تنها با یک خط کد میتوان این کار را انجام داد، که نشاندهنده قدرت و سادگی این زبان است. Pyramid یک فریمورک فولاستک پایتون است که انعطافپذیری زیادی را به توسعهدهندگان میدهد.
این زبان به دلیل ویژگیهای منحصربهفرد خود، برای توسعه طیف گستردهای از محصولات و خدمات مورد استفاده قرار میگیرد و انتظار میرود که در سالهای آینده نیز محبوبیت خود را حفظ کند. زبان Pyhton یک زبان چندمنظوره است و در زمینههای مختلف مانند توسعه وب، علوم داده، هوش مصنوعی، توسعه نرمافزار دسکتاپ و سیستمهای توزیعشده کاربرد دارد. این ویژگی باعث میشود که پایتون یک ابزار کامل برای توسعه انواع پروژهها باشد. یکی از ویژگی های زبان پایتون، وجود کتابخانه های گسترده ای است که در زمینه های مختلف می توان از این کتابخانه ها استفاده کرد. فرقی نمی کند که قصد دارید کدی در زمینه یادگیری ماشین بنویسید یا هوش مصنوعی. زبان پایتون با داشتن کتابخانه های استاندارد در هر زمینه ای دست شما را تقریباً برای انجام هر کاری باز می گذارد.
برای مثال اوبر، نتفلکیس، و اینستاکارت از این کتابخانه استفاده میکنند. علاوه بر این، استارتاپهایی که یادگیری ماشین در هستهی طراحی محصولاتشان قرار دارد، نگاه ویژهای به این کتابخانه دارند. تا سال ۲۰۱۰ با اینکه به تعداد رقیبان وبسایتهای داینامیک روزبهروز اضافه میشد، فریمورکهای مبتنی بر پایتون جزو ده مورد برتر بودند، بهطوری که میتوان دههی ۲۰۰۰ را سالهای اوج پایتون نامید. براساس رتبهبندی سایت TIOBE، در سال ۲۰۰۰، پایتون در بین زبانهای پراستفاده، جایگاه بیستم را داشت؛ تا سال ۲۰۰۵ به جایگاه ششم صعود کرد و در آوریل ۲۰۲۳، سرانجام به جایگاه نسخت دست پیدا کرد. این وبسایت پایتون را در سالهای ۲۰۰۷، ۲۰۱۰، ۲۰۱۸، ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ بهعنوان «زبان برنامهنویسی سال» انتخاب کرده است. اما در سال ۱۹۹۵، شرکتی به نام Zope تأسیس شد که متخصص در زمینهی تولید موتور آگهینامه برای اینترنت بود.
پایتون بسیار انعطاف پذیر است و میتوان آن را با زبانهای برنامه نویسی دیگر نیز ترکیب کرد. توسعه دهندگان میتوانند کدهایی را به زبانهای C و C++ بنویسند و ویژگیهای جدیدی را در زبانی که به صورت پویا کدنویسی میشود ایجاد کنند. به همین دلیل، بسیاری از سازمانها از پایتون در پروژههای خود استفاده میکنند. W3Schools یکی از سایتهای معتبر و محبوب برای یادگیری زبانهای برنامهنویسی است. این سایت دورههای رایگانی برای پایتون ارائه میدهد و برای استفاده از آن، تسلط بر زبان انگلیسی ضروری است. یکی از بهترین راهها برای یادگیری سریعتر پایتون، پیوستن به انجمنها و گروههای آنلاین مانند r/learnpython در Reddit و Stack Overflow است.
به عنوان توسعهدهنده پایتون لازم است بدانیم سایر روشهای نصب پکیج با استفاده از PIP در پایتون چیست. به غیر از PyPi منابع دیگری هم در اینترنت برای میزبانی از پکیجهای پایتون وجود دارند. سیستمهای کنترل نسخه مانند گیت هاب هم شامل مخزنهای برای دانلود پکیجهای پایتون هستند. در سایتهای کنترل نسخه، اعضای جامعه کاربری پایتون میتوانند پکیجهای طراحی شده خود را بارگذاری کنند. آیا میخواهید یک توسعهدهنده وب شوید؟ یا شاید علاقهمند به ساخت اپلیکیشنهای موبایل هستید؟ هدف شما تعیینکننده مسیر یادگیری و زبانهای برنامهنویسیای است که باید یاد بگیرید. به عنوان مثال، اگر میخواهید وبسایت بسازید، بهتر است زبانهایی مانند HTML، CSS و JavaScript را یاد بگیرید.
پایتون، توسعهدهندگان را به توسعهی اپلیکیشنهای خاصی محدود نمیکند و دست آنها را برای خلق هر اپلیکیشن دلخواه باز میگذارد. در ضمن، کوچ کردن از زبان جاوا اسکریپت به پایتون برای افرادی که میخواهند از فرانت اند به بک اند بروند، بسیار راحت است، اگرچه این دو زبان با هم متفاوت هستند. در این صفحه به صورت مرحله به مرحله به آموزش رایگان برنامه نویسی پایتون میپردازیم. در ابتدا با نکات مهم در نوشتن کدهای پایتون آشنا شده و سپس با امکانات، تعاریف و تواناییهای python آشنا میشویم. پس از دانلود نسخه مناسب برای سیستم عامل خود، دستورالعمل های نصب ارائه شده توسط پایتون را دنبال کنید تا محیط برنامه نویسی را روی دستگاه خود تنظیم کنید.
ساختمانهای داده دیگری نیز در پایتون وجود دارند که متناسب با نیازمان از آنها استفاده میکنیم. این ساختارها توابع مختلفی دارند؛ اما لازم نیست همه آنها را حفظ کرده یا همین الآن یاد بگیرید! برای شروع بهتر است یاد بگیرید چطور از آنها استفاده کنید و بدانید هر کدام چه ویژگیهایی دارند. در درس آموزش متغیرها، انواع پر کاربرد داده در پایتون را با هم مرور کردیم. به کمک لیستها میتوانیم تعدادی از متغیرها را تحت عنوان یک اسم ذخیره کنیم.
کد ماشین درواقع دستورالعملهایی سطحپایین است که میتواند مستقیما توسط CPU اجرا شود. پس از اینکه فرایند کامپایل با موفقیت انجام شد، کد شما فایلی قابلاجرا تولید میکند. اجرای این کد تمام دستورعملهایی را که نوشتهاید، قدم به قدم پیاده میکند. این دوره ویژه افرادیست که قصد دارند پایتون را یاد بگیرند تا از آن برای کارهای مختلف استفاده کنند. شما میتوانید از پایتون در ایجاد وبسایت، اپلیکیشنهای سیستم عاملهای مختلف، ماشین لرنینگ، علم داده و...
به خاطر داشته باشید که جدول زمانی تکمیل پروژه به عواملی مانند مهارت پایتون، منابع موجود و پیچیدگی پروژه بستگی دارد. از پایتون میتوان بهراحتی برای ساماندهی خودکار فایلها روی سیستم استفاده کرد. عملیاتی نظیر تغییر عنوان، کپی و جابجایی صدها فایل را میتوان تنها با نوشتن یک قطعه کد پایتون در چند ثانیه انجام داد. برای مثال نرمافزار رایگان و متنباز beets که مخصوص ساماندهی فایلهای موسیقی است، از پایتون استفاده میکند و به کاربر اجازهی دستکاری کدها و حتی نوشتن پلاگین مدنظر خود را میدهد. درواقع، کد پایتون بهجای اینکه مانند ++C به کد ماشین ترجمه شود، به بایتکد ترجمه میشود.
این شرکت از زبانهای مختلفی مثل جاوا، گو و غیره استفاده میکند اما دو زبان را به عنوان هسته اصلی معرفی کرده است. یکی Node.js برای تیم بازاریابی و یکی هم پایتون برای بخشهای فنی و غیره. کتابهای آموزشی هنوز هم از منابع محبوب یادگیری هستند، اگرچه برخی از آنها ممکن است کمی قدیمی یا پیچیده باشند. کتابهایی مانند “Automate the Boring Stuff with Python“ نوشته Al Sweigart و “Python Crash Course” اثر Eric Matthes گزینههای خوبی برای مبتدیان هستند. دورههای مختلف پایتون بهصورت آنلاین در دسترس هستند که هر کدام با رویکرد و محتوای خود هستند. به دنبال دورههایی باشید که متناسب با سبک یادگیری و علایق شما هستند و از منابع متعدد برای تقویت درک خود استفاده کنید.
طبق جدیدترین نظرسنجی Stack Overflow در سال ۲۰۲۲، پایتون از نظر محبوبیت در بین افرادی که میخواهند زبان برنامهنویسی یاد بگیرند، جایگاه سوم و در بین توسعهدهندگان، جایگاه چهارم را دارد. هدف نهایی دوره آموزشی پایتون این است که شما را با مقدمات پایتون آشنا کنیم و بتوانید به صورت رایگان با ضروریترین موضوعات این زبان برنامه نویسی آشنا شوید. به زبان ساده با کمک توابع میتوانیم برای یک کار خاص، نامی مشخص کرده و با صدا زدن آن نام، کار مورد نظرمان را فراخوانی کنیم. در آموزش تابع پایتون با نحوه صدا زدن توابع از پیش تعریف شده و تعریف یک تابع جدید آشنا میشویم. بازار کار برای توسعه دهندگان پایتون در حال شکوفایی است و فرصت های شغلی زیادی، هم در شرکت های فناوری و هم در استارت آپ ها در دسترس است.
اما نکته مهم این است که باید نسخه مورد نظر را به طور صریح مشخص کنیم. دستور بالا لیست تمام پکیجهایی را برمیگرداند که نسخه جدیدتری از آنها منتشر شده اما هنوز بهروزرسانی نشدهاند. بعد از شناسایی پکیجهای قدیمی میتوانیم با استفاده از کد معرفی شده در مطلب قبلی تمام آنها را به صورت جداگانه بهروزرسانی کنیم. با کمک این دستور فهرستی از تمام پکیجهای قدیمی و تاریخگذشته پایتون را بدست میآوریم. زیرا سیستمهای پایتون در هر ساعت مشغول بررسی صدهاهزار دستور جستوجوی پکیج بودند. در حالی که قبلا تاریخ انقضای این ابزار به پایان رسیده بود و توصیه میشود که از آن استفاده نکنیم.
فرض کنید میخواهیم اسامی شرکتکنندگان در دوره رایگان پایتون را نگهداری کرده و روی آن پردازش کنیم. در همه زبانهای برنامهنویسی از جمله پایتون از ساختار شرطی برای کنترل جریان برنامه استفاده میکنیم. اینکه از شرطها در کجا استفاده کنیم، به نیاز و الگوریتم برنامه ما بستگی دارد. شرط در پایتون با کلمه کلیدی if تعریف میشود و در جلوی آن عبارتی مینویسیم که نتیجه آن، جواب شرط ما خواهد بود. این دوره شامل پروژه های گوناگون، آزمون ها و ارزیابی ها برای ارائه یک تجربه یادگیری عملی و جذاب است. همچنین دانشجویان عزیز برای کمک گرفتن و به اشتراک گذاشتن ایده ها، می توانند به جامعه ی پر جنب و جوش پایتون کدیاد در دیسکورد یا تلگرام بپیوندند و ارتباطات خود را تقویت کنند.
توسعه بازی، اینترنت اشیا، شبکه، اسکریپت نویسی و بسیاری حوزه های دیگر وجود دارد که می توانید پس از یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون انتخاب کنید. اگر علاقه مند به دوره های آموزش ماشین لرنینگ و آموزش یادگیری ماشین هستید میتوانید در دوره ای که آکادمی کدیاد آماده کرده است شرکت کنید. زبان برنامه نویسی پایتون نوعی زبان همهکاره و قدرتمند است که در زمینههای مختلف از توسعه وب گرفته تا تجزیهوتحلیل دادهها و یادگیری ماشینی محبوبیت زیادی به دست آورده است. سادگی، خوانایی و پشتیبانی گسترده جامعه آن را به یک زبان ایده آل برای مبتدیان و توسعهدهندگان با تجربه تبدیل کرده است. در این راهنمای شروع پایتون از مجله مکتب خونه قصد داریم که پاسخ نسبتاً کاملی به این سؤال ارائه دهیم.
Cls به اشیای درون کلاس اشاره میکند و نه نمونه ساخته شده از آن، بنابراین Class methodها میتوانند وضعیت کلاس را تغییر دهند. در حالی که اکثر IDEهای مدرن گرافیکی هستند، IDEهای مبتنی بر متن مانند Turbo Pascal قبل از در دسترس بودن سیستمهای پنجرهای مانند مایکروسافت ویندوز و X Window System (X11) مورد استفاده رایج قرار میگرفتند. آنها برای اجرای دستورها یا ماکروها معمولاً از کلیدهای عملکردی یا کلیدهای مهم استفاده میکنند. با استفاده از فرمان pip list --outdated میتوانیم تمام پکیجهای قدیمی و منسوخ پایتون را بر روی سیستم خود شناسایی کنیم. برای بررسی تمام اطلاعات مربوط به این پکیج میتوانیم از دستور pip show استفاده کنیم. بعد از اجرای کد بالا، خروجی به شکل زیر در خط فرمان نمایش داده میشود.
زبان برنامه نویسی پایتون در حال حاضر یکی از محبوبترین و پرکاربردترین زبانهای برنامه نویسی در جهان است. این زبان به دلیل ویژگیهای منحصربهفردی مانند سادگی، یادگیری آسان، قدرت، انعطافپذیری و قابلیت حمل، مورد توجه بسیاری از شرکتها و سازمانها قرار گرفته است. دلایل بسیار زیادی باعث شده تا برنامه نویسی پایتون از محبوبیت بالایی برخوردار باشد. ساده بودن در امر یادگیری، توسعه سریع پروژه، وجود کتابخانههای بسیار زیاد و سازگاری با انواع سیستمعاملها و... همگی از جمله دلایلی هستند که باعث میشوند تا پایتون به یک زبان برنامه نویسی بسیار محبوب تبدیل شود.
به عنوان یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی، بسیاری از افراد علاقهمند به شروع برنامه نویسی با پایتون هستند. اگر دنبال یک زبان برنامه نویسی ساده و در عین حال قدرتمند هستید، پیشنهاد میکنیم یادگیری و آموزش پایتون را دنبال کنید. میتوانید در یک دوره کوتاه قواعد برنامه نویسی در این زبان را یاد گرفته و بعد به طور تخصصی وارد یک گرایش خاص مثلا وب شوید. اگر درباره این زبان برنامه نویسی یا نحوه کار و آموزش پایتون سوالی دارید، از قسمت نظرات سوالات خود را با ما در میان بگذارید. اگر به دنبال فریمورکی برای توسعه APIهای سریع و مقیاسپذیر هستید، FastAPI انتخابی عالی است. این فریمورک مدرن پایتون به شما امکان میدهد که با حداقل کد، APIهای سریع و با قابلیت اعتبارسنجی خودکار بسازید.
این دوره برای افرادی که میخواهند در حوزه دادهکاوی، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین فعالیت کنند، بسیار مفید خواهد بود. شروع برنامه نویسی با پایتون یک سفر پربار است که میتواند درهای شغلی بسیاری را به روی شما باز کند. این راهنما نقشه راهی را برای شروع یادگیری پایتون به شما ارائه کرده است، از فهم اصول تا تسلط بر مفاهیم پیشرفته و کار بر روی پروژههای واقعی. به خاطر داشته باشید، کلید یادگیری پایتون (یا هر زبان برنامهنویسی دیگر) تمرین و مداومت است. اگر به یادگیری بیشتر در زمینهی برنامه نویسی پایتون علاقه داری، یادگیری زبان پایتون بسیار ساده است. و با شرکت در دورهی متخصص پایتون توسعه وب و آموزش پایتون در آینده میتونی اپلیکیشن موبایل و دسکتاپ بسازی و وارد حوزهی هوش مصنوعی هم شوی.
برنامه نویسی حرکات اصلاحی